Info

Beste klanten van De Eiervrouw,

In het menu kiest U voor de producten die U wilt bestellen zoals: Brood, Fruit, Groenten etc. daar ziet U meteen de bijbehorende producten die U kunt bestellen door ze aan de winkelmand toe te voegen, als er meerdere opties zijn om te bestellen dan moet U eerst een keuze maken welke optie. Bijvoorbeeld bij Brood, wilt U een heel of een half en zo kiest U ook bij Fruit  hoeveel gram/kg. Standaard kunt U kiezen uit 500 gr./1 kg./2kg. en staat de teller op 1 x deze hoeveelheden  maar als U 1500 gram wilt bestellen dan kiest U voor 3 x 500 gram.

Als een product niet in het assortiment staat, dan kunt U dit aangeven aan het einde van uw bestelling bij notitie’s. Dan gaan wij onze uiterste best voor U doen om het product te bezorgen en wellicht op te nemen in het assortiment.

Ik verwacht dat U snel vertrouwt bent met de manier van  bestellen, mocht U vragen hebben aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Het afrekenen blijft op dezelfde manier zoals u dat van mij gewend bent, als U het geld over maakt naar mijn bankrekening denk er dan aan wanneer U Kaas bestelt dat ik U pas achteraf , i.v.m. wegen, het definitieve bedrag kan laten weten.

In deze tijden van “Corona-virus” kunt U van een extra service genieten, dat wil zeggen dat U in de andere week (dan wat U gewend bent) een extra levering kunt krijgen indien gewenst. Dit is dan alleen mogelijk op bestelling vanaf €15,- en dan dient U bij opmerkingen aan te geven dat U de bestelling in de andere week geleverd zou willen hebben.

Hieronder leest U een artikel wat in december in het wijkblad De Dukenburger heeft gestaan.

Carolien Degen